Ми друкуємо всі види продукції малих тиражів, БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ, на своєму обладнанні для Троєщини, Лісового масиву, Дарниці, Юності та Лівобережжя. Візитки, наклейки (в тому числі штрих-коди, ГМО, наклейки (етикетки) для САНІТАЙЗЕРА, дезінфектора, антисептика), флаєри, календарі та календарики, пластикові картки, буклети, воблери, шелфтокери, листівки, сети (плейсмети), меню, запрошення, магнітики, конверти та інше - від дизайну до готової продукції. Наше обладнання дозволяє здійснювати висікання, тиснення, тиражування, ламінування, плотерну порізку, цифровий друк фото, сканування, брошуровку на металеву та пластикову пружину. Ми друкуємо візитки, наклейки, флаєри та іншу поліграфію територіально на Лісовому масиві для Троєщини, Дарниці, Юності, Лівобережжя.

Наші дизайнери, враховуючи Ваші побажання, створять макети візиток, наклейок, флаєрів, календарів, листівок, плакатів, буклетів, каталогів. Поліграфісти-виробничники, використовуючи різноманітні поліграфічні (і не тільки) матеріали провідних світових виробників, створять ці вироби для наших шановних Замовників. Ціни на офсетні і широкоформатні тиражі Вас приємно здивують. Звертайтеся до наших менеджерів. Ми працюємо, як рекламне агентство, з мінімальними націнками на тиражі, виготовлені друкарнями-партнерами.

Основні види друку, які ми застосовуємо:

- цифровий (оперативний)
- офсетний
- шовкотрафаретний
- широкоформатний

Основні види друкованої продукції:

- ми друкуємо: візитки, наклейки (в тому числі БЕЗ ГМО, штрих-коди, наклейки-медалі, на самоклеючому папері та оракалі), флаєри, квартальні календарі та календарики, буклети, папки, плакати, воблери, шелфтокери, сети (плейсмети), брошури и каталоги. Маючи свою виробничу базу, ми можемо в обмежені терміни виготовити досить широкий спектр поліграфічної продукції.

Знайомство в сфері бізнесу, в основному, відбувається за допомогою особистої візитної картки або візитки організації. Це може бути візитка в простому розумінні, або сайт, або флаєр, або буклет. Звертаючись до наших фахівців Ви гарантовано отримаєте повну кваліфіковану допомогу в рекламуванні Ваших послуг.

Одним з напрямків нашої діяльності є широкоформатний друк на плівці, папері і фотопапері. Оформленння автівок, автобусів, тролейбусів, вітрин офісів і торгових центрів може вигідно відрізняти Вас від ваших конкурентів, що безпосередньо пов'язано з більшою привабливістю Ваших товарів або послуг. Використовуючи сучасні матеріали ми здійснюємо друк, який має підвищену сонце-, волого-і зносостійкість.

Фотографії и фотоброшури фіксують незабутні події Вашого життя. Чорнила та фотопапір відомих світових виробників, що ми використовуємо для друку фотографій, дозволяють досягати яскравих та насичених кольорів.

Світ поліграфії багатогранний. Застосування під час друку різних методів і сучасних матеріалів дозволяє виготовляти воістину шедеври поліграфії. Тільки в цьому ми бачимо сенс надання поліграфічних послуг.

Ви тут:   Головна